• -70,00 €
PS of Sweden Unni Puffer Jacket
search
  • PS of Sweden Unni Puffer Jacket
  • PS of Sweden Unni Puffer Jacket

PS of Sweden Unni Puffer Jacket

249,00 €
179,00 € Spara 70,00 €
Inkl. moms Levereras inom 3-4 dagar
Storlek: XS
Färg: Navy
Kvantitet
I lager

Unni pufferjacka är perfekt för alla som letar efter en varm, bekväm och snygg jacka som passar för alla tillfällen.

Den avtagbara huvan är fastsatt med tryckknappar, vilket ger extra mångsidighet och bekvämlighet. Du kan enkelt ta bort den när vädret är mildare. Pufferjackan har en tvåvägsdragkedja med PS-logo i en blank metal-finish, vilket ger en sogistikerad look.

Sidofickorna är utrustade med matchande dragkedjor med PS-logo i blank metal-finish. Dessa fickor är perfekta för att förvara allt nödvändigt i stallet, på hästen eller när du är på språng. Den elastiska matchande dragskon i nederkant och på huvan gör att du kan justera passformen för maximal komfort.

Den dragkedjeförsedda innerfickan med texttryck i silver, ger dig en säker förvaringsplats för dina värdesaker. Ärmsluten är försedda med en tight mudd för att förhindra kall luft och snö att tränga in och för att hålla dig varm. PS-logo i tonalt blankt silikontryck pryder huvan och bröstet för en elegant touch.

Oavsett om du ska ut på en ridtur eller helt enkelt behöver ett extra lager värme, kommer denna jacka säkerligen att uppfylla alla dina behov.

PS of Sweden
2211-022-591-10*
1 objekt